T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GİRESUN / ÇAMOLUK - Çamoluk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Çamoluk Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Telefon
04547815152
Belgegeçer
04547815152
WEB
https://camolukogretmenevi.meb.k12.tr
Adres
KURTULUŞ MAH. ŞEHİT ÜSTEĞMEN ŞERİF ARACI CAD. MILLI EĞITIM BAKANLIĞI ÖĞRETME EVI BLOK NO: 4 İÇ KAPI NO: 313 ÇAMOLUK / GİRESUN
Vizyon
Güler yüzlü, dürüst, eğitimli, bilgili, katılımcı, personel ile Hizmetin her aşamasında etkin kontrol yöntemleri kullanarak verimliliği ve iyileşmeyi sürekli artırmak suretiyle kurumumuzdan hizmet talebinde bulunan tüm kişi ve kuruluşların beklentilerinin en üst seviyede karşılanması için bilim ve teknolojideki yeniliklere uygun olarak hizmet kalitemizi sürekli iyileştirmek. Kazanmış olduğumuz memnuniyet mutluluğumuzdur.
Misyon
Öğretmenevimizi, öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
Başarılar
Konferans Salonu :1
Otel Odası :26
Kütüphane :1
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :
Saatler
Isınma
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
KURTULUŞ MAHALLESİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER CADDESİ NO:3/1 ÇAMOLUK/GİRESUN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır